12 - 14 березня 2019
Взяти участь Замовити запрошення English Facebook

Програма заходів

,
12.03.2019
Спікер-зона №2
12:00-14:00
12:00-12:20Трюфельна "арифметика": економіка і технологія вирощування одного з найдорожчих грибів в умовах України.
О. Джига, власник трюфельної ферми
12:20-12:40Перспективи вирощування фісташки в Україні. Потенційний конкурент картоплі — батат.
12:40-13:00Павловнія — новий напрямок в агробізнесі.
О.М. Опанасюк, офіційний представник, Paulownia Clone in Vitro 112®
13:00-13:30Агрофраншиза равликової ферми.
С.В. Данілейко, голова, ФГ "РАВЛИК-2016"
13:30-14:00Чи можливо фермеру заробляти на спеціях? Агротуризм як різновид агробізнесу.
В. Шакало, засновник, ФГ "Шафран Любимівський"
15:30-16:30
15:30-15:50Служба старших експертів (SES).
Р. Ловак, коордиатор Європейського офісу, Торгово-промислова палата України
15:50-16:10Європейські програми підтримки підприємств малого та середнього бізнесу.
16:10-16:30Підвищення бізнес-грамотності агровиробників через тренінг-гру.
А. Осьмак, Фонд ощадних кас з міжнародного співробітництва Німеччини
16:30-17:30
Післязбиральна доробка.
Пакування.
16:30-17:00Поради щодо гофроупаковки: як доставити овочі та фрукти цілими і неушкодженими.
А. Ребро, заступник директора заводу гофротари, ПрАТ "Київський КПК" Pulp Mill Holding
17:00-17:30Мінімально життєздатний продукт. Як запустити власний продукт, якщо ви — виробник і займаєтеся переробкою (на прикладі трав'яного бізнесу).
Н. Квітка, "Світ Квіт"
13.03.2019
Спікер-зона №2
11:00-12:00
Вихід на експортні ринки та про особливості експорту.
ЄС-ринок і вимоги, що пред'являються до товарів, умови входу на ринок для таких товарних груп: овочі та фрукти, продукція тваринного походження, продукти переробки.
Рітейл, погляд на проблему з іншого боку.
11:00-11:20Про впровадження стандартизації та сертифікації GlobalGAP для виробників, HACCP для переробників, органічна сертіфікаця для органіків.
Т. Дзюба, спеціаліст із сертифікації, компанія "Євросерт"
11:20-11:40Проблеми на шляху у рітейл та варіанти їх подолання (салат та зелень).
О. Шкрібляк, співзасновник, Fresh Salat, Запорізька область
11:40-12:00ЄС-ринок і вимоги.
Г. Перепелиця, експерт з питань експорту, ТПП України
12:00-14:00
12:00-12:20Стратегія розвитку ринку равликів в Україні шляхом фермерських об‘єднань.
А. Дзюбан, співзасновник, компанія Tante Snails
12:20-12:40Історія кооперативу — від створення до будівництва власного цеху заморожування ягід.
Т. Андрійчук, член правління СОК, керівник цеху заморожування, СОК "Файна поляна"
12:40-13:00Кооперація кооперативів ягідного, бджолярського та молочного напрямків на Тернопільщині, доцільність та переваги.
І. Велиган, виконавчий директор, КО СОК "Файні Ґазди"
13:00-13:30Співпраця кооперативів та агрохолдингів — міф чи реальність?
В. Мартюк, директор Благодійного фонду, Агрохолдинг "МРІЯ"
13:30-14:00Сільськогосподарська кооперація: правові плюси та мінуси.
М. Дворак, адвокат, керуючий бюро, АБ "Михайло Дворак і Партнери"
14:00-15:00
14:00-14:30Нові технології та іновації у сучасному ягідному бізнесі.
14:30-15:00Відеопродакшн і просування в Youtube.
О. Рослов, режисер, телеканал "Інтер", "Інтершкола"