12 - 14 березня 2019
Взяти участь Замовити запрошення English Facebook

Картка заходу

13.03.2019 Спікер-зона №2, пав №1
11:00-12:00
Інструменти для виведення товарів у рітейл та на міжнародні ринки.Вихід на експортні ринки та про особливості експорту.
ЄС-ринок і вимоги, що пред'являються до товарів, умови входу на ринок для таких товарних груп: овочі та фрукти, продукція тваринного походження, продукти переробки.
Рітейл, погляд на проблему з іншого боку.
11:00-11:20Про впровадження стандартизації та сертифікації GlobalGAP для виробників, HACCP для переробників, органічна сертіфікаця для органіків.
Т. Дзюба, спеціаліст із сертифікації, компанія "Євросерт"
Огляд систем сертифікації: кому яка підходить, наприклад, як та чи інша система сертифікації підходить для садівника, для виробника, крафтовика, для постачальника ягідної та овочевої продукції.
11:20-11:40Проблеми на шляху у рітейл та варіанти їх подолання (салат та зелень).
О. Шкрібляк, співзасновник, Fresh Salat, Запорізька область
11:40-12:00ЄС-ринок і вимоги.
Г. Перепелиця, експерт з питань експорту, ТПП України
Повернутися назад